Úvod » Dom a záhrada » Vybavenie » Tenderizer, palička na maso upravovač, zmäkčovač Vyklepávacie
Pre prípravu šťavnatých steakov a zvláčňovaní všetkých druhov červeného mäsa.
Tenderizer položte na plátok surového mäsa, zatlačte na rukoväť a tento postup opakujte po celej ploche steaku.
Umývajte pod tečúcou vodou, v prípade potreby nechajte odmočiť, neumývajte v umývačke.
Upravovač mäsa s ostňami, ktoré narežú a skrátia vlákna mäsa tak, že bude po tejto úprave krehké, mäkké a šťavnaté a skráti sa tak čas jeho tepelnej úpravy.
Nedôjde k rozklepaniu mäsa na tenko ako je to pri bežných tĺčikoch na mäso, čo je ideálne pri príprave steakov alebo plátkov na grilovanie.
Je vhodný na mäso bravčové, hovädzie, teľacie, baraninu, hydinu, zverinu.